Baba

Sztármamik vallomásai az anyaságról

 

A közösségi médiában a legtöbb sztá jelen van, itt tudjuk nyomon követni őket, és saját vallomásuk szerint ez tökéletes platform, hiszen meg tudják mutatni kik is ők valójában. 

Hollywood sztáranyukái vallottak az anyaságról, kíméletlen őszinteséggel, ezeket gyűjtöttük most össze:

 

Blake Lively sokak kedvenc színésznője tehetsége, szépsége és legfőképp természetessége miatt. Ő így vallott a várandóssága időszakáról: 

„Sosem tudhatod, hogy mikor kapod el a hülyeséget, hogy mikor fogsz önfeledten nagyokat mosolyogni, vagy épp hisztirohamot kapni. Olyan, mintha drogos lennél.”

 

 

Sandra Bullock is korunk egyik legjobb színésznője, ő így beszélt a kisfiáról:

„Ő úgymond a haverom. Sokat kell tanulnom még arról, hogy jó haverja legyek…”

 

Tina Fey  vallomása a babákról:

„Ah, babák! Ők többek annál, minthogy csodálatos, apró teremtmények, akikre aztán nyugodtan rákenhetitek a pukizást!”

 

Kate Hudson a szabadidejéről:

„Néha azt érzem, hogy elnyerhetném az év anyukája díjat. Néha pedig olyan furcsa dolgokon kapom magam, hogy nem szeretnék mást csinálni, csak a négy fal között lenni és elbújni a kölykeimtől.”

 

 

Jennifer Connelly pedig a reggeli rosszullétekről beszélt: 

„Meg kellett állnom a nyitott hűtőm előtt és sós rudat mártogatnom a sajtszószba, amiket aztán a számba tömtem. Amikor ezt csináltam, akkor jól éreztem magam. Egyébként meg undorító voltam.”

 

Tehát be kell látni, minden anyuka ugyanazokat a tüneteket és érzéseket produkálja, legyen az színésznő, énekesnő, menő influencer vagy egy hétköznapi ember.