Baba

Így maradj stílusos a terhesség alatt is

A terhesség 9 hónapja alatt egyes kismamák nagyon jól viselnek minden napot, míg másoknak sok nehéz időszakjuk van. Ez viszont nem gátolhatja őket abban, hogy szépen felöltözzenek, ha kimozdulnak, hiszen a pozitív kisugárzástól pozitívabban is fogják érezni magukat.

Természetesen előtérbe kell helyezni a kényelmet, de szerencsére ma már a kényelmes viselet is lehet színes, mintás, trendi vagy akár szexi is.

A lényeg, hogy várandósság alatt is őrizze meg stílusát a kismama! A kiegészítőket, stílusos táskákat, vagy a megszokott szépségápolási praktikákat semmiképp nem kell elhanyagolni abban a bizonyos 9 hónapban sem!

Hűvösebb időszakban nadrágok terén a legkényelmesebb és legpraktikusabb a magasított derekú, vagy anyagrésszel bővített farmer, mely minden kismamaboltban megtalálható. Ezen kívül jó megoldás lehet a kantáros nadrág, illetve egy bő fazonú lezser gatya. 

Melegebb időben a lenge ruhák széles választéka áll rendelkezésre, melyeket szülés után is bátran lehet viselni. Fontos szempont, hogy terhesség alatt az anyukák kerüljék a sötét színeket, és inkább válasszanak világos, mintás és vidám darabokat.

Ugyanez vonatkozik a cipőkre is, talán itt a legfontosabb a kényelem. Vannak nők, akik magassarkú cipőkben is úgy futnak, mint mások kizárólag edzőcipőben. Nekik nem kell elhagyniuk a sarkakat terhesség alatt sem, de egyébként fontos, hogy olyan lábbelit válasszanak, amelyben nagy pocakkal is magabiztos a séta. Érdemes kerülni a teljesen egyenestalpú cipőket, ez terhességen kívül sem túl egészséges választás, ugyanis könnyen hátfájást okozhat. 

     

Akik szeretnek szexin,de nem túl kihívóan öltözködni a mindennapokban, azoknak terhesség idején sem tiltott ezen ruhák viselése. Egyetlen "szabály" lehet csupán, hogy olyan testrészeket mutassanak meg, melyek nem változnak a 9 hónap alatt. Ilyen például a hát vagy a combok. 

A legfontosabb tanács tehát a kismamáknak, hogy várandósság ideje alatt is maradjanak meg annyak a személyiségnek, akik előtte voltak. Stílusuk ne változzon, és ne gondolják, hogy ha terhesek, akkor kevésbé szépek, mint egyébként. A fontos, hogy ők jól érezzék magukat a bőrükben és szép ruháikban!