.gif)
Ratkó Tünde szülésznő vagyok. 1992-ben szereztem meg szülésznői oklevelemet. A budapesti Szent Margit Kórház szülőszobáján és szülészetén tevékenykedtem szülésznőként.
Felvételt nyertem a budapesti Kaáli Intézetbe, ahol asszisztált reprodukcióval, vagy ahogy a köznyelv nevezi, lombikbébi programmal - invitro fertilizációval -, mesterséges megtermékenyítéssel foglalkoznak . Nyolc éven keresztül a lehető legjobb szakmai és emberi tudásommal segítettem a végső elkeseredésükben segítségért az intézethez forduló házaspárokat.
Az itt töltött évek lelkesítettek fel, hogy megalapítsam a Babainfo Magazint, mely országos terjesztésű lapként a kismamáknak, az édesanyáknak és a családoknak nyújt szakmai segítséget. A lapnak tulajdonosa és egyben főszerkesztője vagyok. Jelenleg én is gyakorlom az anyaságot. Van két gyermekem: a nagyobb iskolás éveit tapossa, a kisebb három éves múlt.
Remélem, hogy szakmai tudásommal és édesanyai tapasztalataimmal méltó segítséget tudok adni minden kedves olvasónak. Szeretettel várom hozzám érkező kérdéseiteket.