#9. maumacko írta:
2011-09-01 10:03:25

Tisztelt Doktornő!

Kisiam idén februárban született. Párommal elkezdtünk gondolkodni a kistesón -nem szeretnénk, ha nagy korkülönbség lenne közöttük-, viszont nem tudjuk, hogy mennyit kell várni a szülés után? Van-e valamilyen kockázata annak, ha szülés után 7 hónap után teherbe esnék?

Előre is köszönöm válaszát!

előzmény

válasz erre

#8. anyuka74 írta:
2011-03-01 17:26:36

Tisztelt doktornő!!2010.10.29-én született kisfiam,mostanában azt tapasztalom,hogy nem pontos időben jön meg a mensesem és előtte pár nappal és a menses alatt a bal oldalamon éles szúró fájdalmat érzek??ez lehet cisztára utaló probléma?? vagy csak a mensest megelőző probléma?,válaszát előre is köszönöm

előzmény

válasz erre

#7. Mia68 írta:
2010-07-24 08:59:37

Tisztelt Doktornő!A kérdésem a következő lenne,volt 8 éve egy méhszájplasztikám mert szülés után az orvos kifordítva és 3 újnyira nyitva hagyta a méhszájat.Most 23 hetes terhes vagyok és szeretnék intim tornát csinálni ,de nem merek mert félek ,hogy kinyílok + a méhszájra tapad a placenta széle.?Sajnos egy babát elveszítettem 5 éve 12 hetesen.köszönettel

Gabyca írta:

Kedves Doktornő!

A szülés utáni fogamzásgátlásról szeretnék kérdezni. Tehát, hogy milyen lehetőségek vannak esetleg a tablettán kívül, illetve, ha mégis marad a tablettás megoldás akkor azt mikor lehet elkezdeni szedni? Már a szoptatás alatt is akár? Régebben a Femodent szedtem, vagy nem tudom esetleg tud jobbat ajánlani? Előre is köszönöm válaszát!
timmca írta:

Kedves Doktornő!
31 hetes terhes vagyok, a harmadik babámat várom. Az orvosom közölte velem, hogy bartolini cystám van, és műteni akar. Nagyon félek, hogy a babámnak ártok vele, ha engedem. De attól is félek, hogy ha nem engedem, akkor is ártok vele. Mit tanácsol? Lehet-e simán, természetes úton szülni műtét után? Lehet, hogy elmondta ezeket az orvosom, csak annyira ideges lettem, hogy nem figyeltem.
Válaszát előre is köszönöm!

előzmény

válasz erre

#6. Gabyca írta:
2010-05-26 17:54:56

Kedves Doktornő!

A szülés utáni fogamzásgátlásról szeretnék kérdezni. Tehát, hogy milyen lehetőségek vannak esetleg a tablettán kívül, illetve, ha mégis marad a tablettás megoldás akkor azt mikor lehet elkezdeni szedni? Már a szoptatás alatt is akár? Régebben a Femodent szedtem, vagy nem tudom esetleg tud jobbat ajánlani? Előre is köszönöm válaszát!

timmca írta:

Kedves Doktornő!
31 hetes terhes vagyok, a harmadik babámat várom. Az orvosom közölte velem, hogy bartolini cystám van, és műteni akar. Nagyon félek, hogy a babámnak ártok vele, ha engedem. De attól is félek, hogy ha nem engedem, akkor is ártok vele. Mit tanácsol? Lehet-e simán, természetes úton szülni műtét után? Lehet, hogy elmondta ezeket az orvosom, csak annyira ideges lettem, hogy nem figyeltem.

előzmény

válasz erre

#5. timici írta:
2010-05-05 14:46:59

Kedves Doktormő!
Érdeklődni szeretnék,hogy a Cerasette nevű fogamzásgátló szedhető-e szoptatás után? Elég hatékony ekkor is vagy csak szoptatás alatt éri el a megfelelő hatékonyságot? Félek, nehogy véletlenűl várandós legyek a gyógyszerszedés mellett.Inkább írassak fel másik gyógyszert?
Köszönettel:timici

előzmény

válasz erre

#4. szandraa írta:
2010-01-23 13:31:10

Kedves Doktornő!
7 hete szültem.Szeretném megkérdezni,mennyi az az idő
ami után biztos teherbe lehet esni?
A szoptatás mennyire fogamzásgátló hatású?
köszönettel a választ:SZ

előzmény

válasz erre

#3. timmca írta:
2010-01-07 23:01:52

Kedves Doktornő!

előzmény

válasz erre

#2. Kakukk30 írta:
2009-09-22 12:49:03

Tisztelt Doktornő!

30 éves vagyok még nem szültem. 6 éve (néha több hónapos szünettel) szedek fogamzásgátlót (Melianet), de őszintén szólva gyűlölöm beszedni. 3 éve volt egy petefészekcisztám amit leszívtak. A ciszta másfél éve újratöltődött és aztóta is stagnál a mérete 3,5 cm. Voltam 1 éve tumorfaktor vizsgálaton (majd most megyek megint)a leletek jók lettek. Lehetséges az, hogy a fogamzásgátló okozza a cisztát? Úgy gondolom az ember gondolatai meghatározóak. Ha én gyűlölöm beszedni azt a pirulát az feltételezem kihat a testemre. Az orvosom azt mondja szedjem, mert gátolja a ciszta kialakulását. Az utóbbi időben köztes vérzésem volt mindig a tablettaszedés második hetén és nagyon minimális mennyiségben, azt mondta az orvosom, hogy ez biztos a ciszta. Én őszintén szólva a tablettára gyanakszom. Ha hallgatnék magamra és abbahagynám a fogamzásgátló szedését nagyon nagy bajt okoznék magamnak? A tabletta ösztrogén tartalma nem növeli a cisztát? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

előzmény

válasz erre

#1. ratko.tunde írta:
2009-08-31 15:43:47

előzmény

válasz erre

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned! Ha még nem vagy regisztrálva,
akkor itt megteheted!