Lábbeli trendek

Mivel az otthonról történő munkavégzés ma már sokak életstílusa, a kényelem iránti legfőbb igényt sikeresen kielégítették az idei év népszerű lábbeli designjai.
Lábbeli trendek

Mostanában az adidas cipők és a tornacipők, a kényelmes szandálok és a kényelmes lapos talpú cipők számítottak trendinek.

Röviden, az év trendje, hogy mindenki igényeihez igazított lábbeliket hozzon. Ezért idén egyre több színes sportcipőt, lapos platformszandált - "flatforms" -, alacsony sarkú irodai cipőt, kényelmes csizmát és egyebeket láthatunk - minden cipőt a laza stílus vezérel, és a meleg évszakban több mint divatos.

Egyúttal választ kaptunk arra a kérdésre is, ami már egy ideje mindannyiunkat foglalkoztat: "Fogunk-e valaha is újra magassarkút viselni?". - Nos, igen; csak stabil platformok formájában. Bár bizonytalanok vagyunk, amikor az idei év evolúciójáról van szó, egy dologban azonban biztosak vagyunk: abban, hogy többé nem kell kiöltözni ahhoz, hogy stílusos legyél. Nem kell magassarkút viselned ahhoz, hogy "kiöltözött" benyomást kelts, csak bújj bele valamibe, amiben jól érzed magad, és máris magabiztosságot sugározol.

Összeállítottunk neked egy gondosan kidolgozott toplistát az idei év népszerű lábbeliiből, amely a tavaszra és a nyárra egyaránt alkalmas cipőtrendek listáját tartalmazza.

Pántos szandálok, népszerűbbek, mint valaha

Ismerd meg a tervezők kedvencét: a pántos szandálokat. Idén nőiesebbek, mint valaha, különösen azért, mert a divatot a lábbelik tekintetében újraértelmezték. Mivel jelenleg a férfias minták dominálnak, a pántos szandálok különböző kombinációkban viselhetők, például egy pár nőies csipkés zokni vagy gyöngyös zokni mellett.

A nagy divatházak tavaszi-nyári kollekcióinak köszönhetően a pántos szandálok nagy népszerűségre tettek szert. Kényelmesek, és a lábnak rengeteg helyet adnak a lélegzéshez, és a megfelelő ruhákkal párosítva elegánsak és hétköznapiak is lehetnek.

Mi több, ebben a szezonban a híres gladiátorszandálok, valamint a platformszandálok is a trendteremtők közé tartoznak.

A papucsok is reflektorfényben vannak, és nem csak

Valószínűleg már észrevetted, hogy az elmúlt évek trendjeiben a papucsok félénken kezdenek megjelenni a divatban. Miután több mint egy évet többé-kevésbé otthonunkban töltöttünk, ezek a lábbelik egyre gyakrabban jelennek meg a nyilvánosság előtt. Párosíthatod őket sportos, hétköznapi öltözékekkel, valamint egy funky színes zoknival és a papucshoz színben passzoló Bucket Hat kalappal.

Sőt, a klasszikus papucsok mellett egyre inkább a flip-flopok is kezdenek divatba jönni.

Ami a 90-es évek divatirányzataira való "bólogatásnak" indult - a kitten sarkú cipőkkel és a vékony pántokkal -, az egy olyan kényelmes fordulatot vett, amely nem csak nagyobb kényelmet kínál, hanem egy laza, szabad hangulatot is.

Lássuk be: a papucs szinte az egyetlen megfelelő lábbeli az utóbbi időben, így akár vehetünk is egy kedvünkre valót. Az összes nagy divatház, a Givenchytől a Fendin át a Viviene Westwoodig, megmutatta, hogy a beltéri lábbeli hivatalosan is "elfogadott" bármikor és bárhol.

Az adidas cipők és a tornacipők a szezon kötelező darabjai

Egy magára valamit is adó divatrajongónak van egy pár női tornacipője a szekrényében. A cipőtervezők optimisták a jövőt illetően, amelyben szerintük a tornacipők "kötelezőek" lesznek.

A vaskos talpú alkalmi tornacipők szinte mindenhez... passzolnak.

Ráadásul a vaskos talp még élénkebb hangulatot kölcsönöz az elegáns lábbeliknek, amelyeknek a talpa eredetileg többnyire bőrből készült. A mindennapi öltözékhez kényelmes tornacipőt választhatsz, amely a meleg évszakban remekül illik a hosszú szoknyákhoz és a színes felsőkhöz.

Ismét megjelennek a klumpák

Nincs értelme tovább rejtőzködni, a klumpák kényelmesek, jól néznek ki, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy még nincs egy ilyen cipőd. Egy színes klumpába való befektetés elengedhetetlen, különösen a következő hónapokban. Amikor olyan nagy nevek, mint a Hermes és Stella McCartney is felveszik őket a kollekcióikba, akkor tudod, hogy fényes jövő vár rájuk.

A klumpák olyan lábbelik, amelyek védjegye a fa talp. Az 1970-es évek óta népszerűek, amikor is bő szárú farmerekkel, miniszoknyákkal és színes, virágmintás ruhákkal párosították őket.

Ma már a klumpák könnyen beilleszthetők bármelyik ruhatárba. Szinte bármivel passzolnak: a minimalista ruháktól kezdve a tornacipőkön és a farmereken át a különböző méretű és formájú öltönyökig, miközben viselőjüknek a bohém és a sikkes megjelenést nyújtják.

Ezek a lábbeli stílusok mindegyike kötelező darabja az idei nyári ruhatáradnak. Ahhoz, hogy a legmenőbb cipőid legyenek a trendnek megfelelően, csak a megfelelő cipőboltot kell választanod!

Kapcsolódó cikkek