Kórházba került egy kislány a cipőfelpróbálás után

A brit Jodie Thomas kislányának, Siennának Cardiffban szép, új cipőt akart vásárolni. Miután egy cipőboltban cipőt próbáltak, a kislány megbetegedett …
Életveszélyes cipőpróba

A brit Jodie Thomas kislányának, Siennának Cardiffban szép, új cipőt akart vásárolni. Miután egy cipőboltban cipőt próbáltak, a kislány megbetegedett.

„Minden szülőnek: Azt javasolom, hogy a gyerekük húzzon fel zoknit, amikor új cipőt próbál!” Így kezdődik Jodie Thomas, szállodai alkalmazott nyomatékos felhívása a Facebookon – és több fotót is feltett a kislányáról, Siennáról, amelyen látszik, hogy a kislány komoly fertőzést kapott a lábára. Sienna szandálban, mezítláb ment be az üzletbe, és így a csupasz lábára próbálta fel a cipőket. Egy nap múlva az egész lábára kiterjedt fertőzést észleltek. Siennának erős fájdalmai és láza lett.

A kórházban az orvosok életveszélyes vérmérgezést állapítottak meg: Nyilvánvalóan egy kis vágáson vagy karcoláson keresztül baktériumok jutottak a szervezetébe. Siennának öt napig kellett a kórházban maradnia, ahol antibiotikummal kezelték – amitől egyre jobban lett. Vajon az új cipő vigaszt nyújtott neki? Azt nem tudjuk.

Kapcsolódó cikkek

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

5 módszer, amivel vigyázhatunk babánk és gyerekünk biztonságára a lakásban és a kertben

Örömteli érzés, amikor kiderül, hogy babát várunk. Csakhogy aztán eljön a para-időszak is.

Tippek kisgyermekes anyukáknak - bölcsőde

Mikor mehet bölcsibe a gyermek?

A cikkben arról olvashatsz, mikor menjen a gyerek bölcsibe.

A gyerekjóga pozitív hatásai

A gyerekjóga előnyei

A gyerekjógának is vannak előnyei. Mutatjuk, melyek ezek.