Kórházba került egy kislány a cipőfelpróbálás után

A brit Jodie Thomas kislányának, Siennának Cardiffban szép, új cipőt akart vásárolni. Miután egy cipőboltban cipőt próbáltak, a kislány megbetegedett …
Életveszélyes cipőpróba

A brit Jodie Thomas kislányának, Siennának Cardiffban szép, új cipőt akart vásárolni. Miután egy cipőboltban cipőt próbáltak, a kislány megbetegedett.

„Minden szülőnek: Azt javasolom, hogy a gyerekük húzzon fel zoknit, amikor új cipőt próbál!” Így kezdődik Jodie Thomas, szállodai alkalmazott nyomatékos felhívása a Facebookon – és több fotót is feltett a kislányáról, Siennáról, amelyen látszik, hogy a kislány komoly fertőzést kapott a lábára. Sienna szandálban, mezítláb ment be az üzletbe, és így a csupasz lábára próbálta fel a cipőket. Egy nap múlva az egész lábára kiterjedt fertőzést észleltek. Siennának erős fájdalmai és láza lett.

A kórházban az orvosok életveszélyes vérmérgezést állapítottak meg: Nyilvánvalóan egy kis vágáson vagy karcoláson keresztül baktériumok jutottak a szervezetébe. Siennának öt napig kellett a kórházban maradnia, ahol antibiotikummal kezelték – amitől egyre jobban lett. Vajon az új cipő vigaszt nyújtott neki? Azt nem tudjuk.

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes cipőpróba

Kórházba került egy kislány a cipőfelpróbálás után

A cikkben megtudhatod, miért vigyáz, amikor cipőt veszel a gyerekednek.

Tippek kisgyermekes anyukáknak - bölcsőde

Mikor mehet bölcsibe a gyermek?

A cikkben arról olvashatsz, mikor menjen a gyerek bölcsibe.

Fiatal influenszerek - 1. rész

A világ legfiatalabb influenszerei (1.rész)

A cikkben a világ legfiatalabb influenszereit mutatjuk be.