Sztármamik vallomásai az anyaságról

Hollywood sztárjai is ugyanolyan emberek, mint mi halandók. Ezt régebben nehéz volt elképzelni, amikor csupán a televízió adta meg a lehetőséget, hogy lássuk őket. Ma azonban már, főleg a közösségi médiának köszönhetően ez sokban változott. Már a sztáranyukák is bevallják gondjaikat, és nem félnek bevállalni azt sem, hogy ők ugyanolyan "mami-dolgokkal" küzdenek, mint bárki más.
Sztáranyukák vallomásai

A közösségi médiában a legtöbb sztár jelen van, itt tudjuk nyomon követni őket, és saját vallomásuk szerint ez tökéletes platform, hiszen meg tudják mutatni kik is ők valójában.

Hollywood sztáranyukái vallottak az anyaságról, kíméletlen őszinteséggel, ezeket gyűjtöttük most össze:

Blake Lively sokak kedvenc színésznője tehetsége, szépsége és legfőképp természetessége miatt. Ő így vallott a várandóssága időszakáról:

„Sosem tudhatod, hogy mikor kapod el a hülyeséget, hogy mikor fogsz önfeledten nagyokat mosolyogni, vagy épp hisztirohamot kapni. Olyan, mintha drogos lennél.”

Sandra Bullock is korunk egyik legjobb színésznője, ő így beszélt a kisfiáról:

„Ő úgymond a haverom. Sokat kell tanulnom még arról, hogy jó haverja legyek…”

Tina Fey vallomása a babákról:

„Ah, babák! Ők többek annál, minthogy csodálatos, apró teremtmények, akikre aztán nyugodtan rákenhetitek a pukizást!”

Kate Hudson a szabadidejéről:

„Néha azt érzem, hogy elnyerhetném az év anyukája díjat. Néha pedig olyan furcsa dolgokon kapom magam, hogy nem szeretnék mást csinálni, csak a négy fal között lenni és elbújni a kölykeimtől.”

Jennifer Connelly pedig a reggeli rosszullétekről beszélt:

„Meg kellett állnom a nyitott hűtőm előtt és sós rudat mártogatnom a sajtszószba, amiket aztán a számba tömtem. Amikor ezt csináltam, akkor jól éreztem magam. Egyébként meg undorító voltam.”

Tehát be kell látni, minden anyuka ugyanazokat a tüneteket és érzéseket produkálja, legyen az színésznő, énekesnő, menő influencer vagy egy hétköznapi ember.

Kapcsolódó cikkek

Sztáranyukák vallomásai

Sztármamik vallomásai az anyaságról

A cikkben sztármamik vallanak az anyaságról.

A kismama jóga előnyei

A kismama jóga előnyei

A cikkből megtudhatod, mik a kismama jóga előnyei.

GaGaGu – a fekete-fehér játék az új trend a babáknak?

GaGaGu – a fekete-fehér játék az új trend a babáknak?

Elérhető a lengyel játékforgalmazó, a TM Toys saját, babáknak készített és fejlesztett termékcsaládja, a fekete-fehér színvilággal és különleges textúrákkal ellátott GaGaGu.