A világ legfiatalabb influenszerei (1.rész)

Az influenszerséget sem lehet elég korán kezdeni, íme a legfiatalabbak!
Fiatal influenszerek - 1. rész

Az influenszerséget sem lehet elég korán kezdeni, íme a legfiatalabbak!​

Ryan (6 éves)

Nincs életkori határ arra, hogy ki lehet influenszer. Ezek a gyerekek a szüleik támogatásával működnek – és így rendes jövedelemhez is jutnak. A legtöbb felnőtt influenszer csak álmodhat olyan eredményességről, mint amilyet a 6 éves Ryan elért. „Ryan ToysReviews” Youtube-csatornáján Ryan nagy számú játékával játszik. Időközben a fiú videó platformjának 16,7 millió feliratkozója lett, a leglátogatottabb videóját 1,5 milliárd ember nézte meg. A szülők, akik támogatják a videófilmek készítését és a csatorna fenntartását, is örülhetnek a fiúk sikerének. A kis Ryan a videóinak köszönhetően az elmúlt évben a reklámokból tizenegy millió dollár bevételre tett szert. A legsikeresebb youtube-influenszerek között pedig a nyolcadik helyen áll.
https://www.youtube.com/channel/UChGJGhZ9SOOHvBB0Y4DOO_w/videos​

A McClure ikrek (5 évesek)

Az öt éves Alexis és Ava McClure a profiljukon nagyrészt azt csinálják, amit a felnőtt Instagram-influenszereknél látnak: Trendi külsővel kiállnak, körbeforognak, mint egy modell, és márkás gyerekcikkeket mutatnak be az 1,5 millió követőjüknek, például a Levi's vagy nagy amerikai üzletláncok legújabb kollekcióit.
A Youtube-on is fent van a két kislány, az anyukájukkal, Ami-val együtt. A videókon az egy millió feliratkozó a családjuk életébe is bepillanthat. A „Forbes” listáján ők a top-gyerek-influenszerek.
https://www.youtube.com/user/jkmcclure/videos

Stauffer ikrek (4 évesek)

Mila Stauffer közkedvelt az instagramon, és egy-egy videóját átlagosan másfél millióan tekintik meg. Rövid videókban számol be egy-egy nevezetes alkalomról, pédául a karácsonyestéről vagy egy hajvágásról a fodrásznál. A siker titka: Stauffer csak négy éves.
Az instagram oldalát, az anyukája, Katie kezeli. Mila gyakran az ikertestvérével Emmával látható. Amióta Katie először 2014-ben tett fel egy bébi-fotót az ikrekről, egyre nőtt a követők száma. Ma már Mila a klipekben hirdetéseket is előad, például a Duracell vagy az Amazon hirdetéseit.

https://www.youtube.com/user/kcstauffer/videos
https://www.instagram.com/kcstauffer/


Cikkünk itt folytatódik!

Kapcsolódó cikkek

Fiatal influenszerek - 2. rész

A világ legfiatalabb influenszerei (2. rész)

A cikkben a világ legfiatalabb influenszereit mutatjuk be.

A gyerekjóga pozitív hatásai

A gyerekjóga előnyei

A gyerekjógának is vannak előnyei. Mutatjuk, melyek ezek.